Lajit

TALVIUINTI

Rukan Latu järjestää talviuintia Kuusamon Tropiikin rantasaunalla Petäjälammella (Kylpyläntie 2) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo. 17.00- 20.00. Uintikerran hinta (sisältää saunan): 6 € Rukan Ladun jäseniltä, 11 € ei-jäseniltä ja 4 € alle 12-vuotiailta.
Avantovalvojalta voi ostaa myös sarjalippuja. 20 kpl sarjalipun hinta: 114 € jäseniltä ja 209 € ei-jäseniltä. 10kpl sarjalipun hinta: 54 € jäseniltä ja 99 € ei-jäseniltä.

Maksuvälineinä pankkikortti tai käteinen

Varaudu esittämään jäsenkortti.

 

Säästetään ympäristöä ja käytetään omia peflettejä

 

 

 

POLKUJUOKSU

Polkujuoksutoimintaa järjestetään ympäri Kuusamoa, sen hienoissa luontokohteissa.  Tapahtumat ilmoitetaan Rukan Ladun kotisivuilla, facebookissa sekä instagramissa @rukanlatu. Lämpimästi tervetuloa, nähdään poluilla!

 

 

RETKEILY

Järjestämme retkiä ympäri vuoden lähiseuduille ja kauemmas. Tiedot kunkin vuoden sovituista retkistä löytyvät alkuvuodesta ilmestyvästä jäsenkirjeestä. Yhdistyksellä on myös whatsapp-retkiryhmä, jossa voi sopia retkistä lyhyemmällä varoitusajalla, kysellä retkiseuraa tai -vinkkejä. Liity mukaan lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi rukanlatu (at) gmail.com. Tarvitset tietysti myös kännykkään ladattavan sovelluksen.